Investiční skupina Thein přivítala další posilu. Vývoj ICT produktů a řešení vede David Spies, řízení jejich dodávek má nově na starosti Jana Češpivová

Praha 22. ledna - Investiční fond J&T Thein SICAV, který v loňském roce založil Tomáš Budník, rozšiřuje kromě svého portfolia i pracovníky. Do čela vývoje ICT produktů přišel David Spies a delivery týmy nově řídí Jana Češpivová.

Jana Češpivová má s vedením týmů a dodávkami ICT řešení přes 16 let zkušeností. Působila ve státní správě i soukromých firmách. Koncovými zákazníky Janou vedených projektů  byly například Hasičské záchranné sbory ČR, ČD Cargo, SŽ s.p., nebo ČEPS a.s. Jana rovněž zaváděla projektové kanceláře a působí jako profesionální lektorka.

David Spies působí v oblasti telekomunikací a digitální ekonomiky téměř 20 let. Zkušenosti sbíral v korporacích i mladých technologických firmách. Kromě  vývoje nových produktů se vyzná i v přípravě prodeje a marketingu. Stál u zrodu společností O2 Slovakia či Mobilkom (dnešní Nordic Telecom). Z pozice jednatele vedl virtuálního operátora Tesco Mobile.

„Po sérii akvizic má Thein před sebou fázi převzetí vedení jednotlivých firem a jejich další rozvoj. Do této oblasti patří i design a popis  ICT produktů a služeb. A příprava jejich komunikace, nabídky i dodávky stávajícím i novým klientům. Jana i David budou v tomto procesu nepostradatelnými pomocníky.” komentuje aktuální stav CEO fondu Thein Jana Moravová.

O investičním fondu J&T Thein SICAV

Fond J&T Thein SICAV se zaměřuje na investice do technologických společností v oblasti ICT infrastruktury, kyberbezpečnosti a vývoje aplikací pro cloudová řešení v České a Slovenské republice. Fond vznikl partnerstvím technologického experta Tomáše Budníka, který je s 65 % majoritním vlastníkem fondu a J&T Private Equity Group Ltd., která vlastní 35 %. Fond vznikl v říjnu 2020. V portfoliu skupiny jsou Síť, net.pointers, Ponec a Aitcom a podíl v Cross Network Intelligence.

Marek Cieslar / Rubikon PR

t: +420 602 134 670